Utoljára frissítve: 2021 november 25.

Kérjük olvassa el figyelmesen az Általános szerződési feltételeket (“Feltételek”, “Használati feltétel”) mielőtt használná a https://saskafood.hu weboldalt (a “Szolgáltatást”) Sáska Gyuláné EV. (“nekünk”, “mi”, vagy “miénk”) üzemeltetése által.

A Szolgáltatáshoz való hozzáférés és a szolgáltatás használatának feltétele, hogy elfogadja és betartsa ezeket a Feltételeket. Ezek a Feltételek minden látogatóra, felhasználóra és másokra vonatkoznak, akik hozzáférnek vagy használják a Szolgáltatást.

A Szolgáltatás elérésével vagy használatával Ön elfogadja, hogy ezek a Feltételek kötelezőek. Ha nem ért egyet a feltételek bármely részével, akkor nem érheti el a szolgáltatást és kérjük azonnal hagyja el a weboldalt.

Fiókok

Amikor hozzon létre egy fiókot velünk, meg kell adnia nekünk a pontos, teljes és aktuális információkat. Ennek elmulasztása a Feltételek megsértését eredményezi, ami a fiókunk azonnali megszüntetéséhez vezethet Szolgáltatásunkon.

Ön felelős a jelszó megőrzéséért, amelyet a Szolgáltatáshoz való hozzáféréshez, valamint a jelszóval kapcsolatos tevékenységekhez vagy műveletekhez használ, függetlenül attól, hogy jelszava a Szolgáltatásunkkal vagy egy harmadik fél által nyújtott szolgáltatással van-e ellátva.

Ön vállalja, hogy nem adja meg a jelszavát harmadik félnek. Azonnal értesítenie kell minket, ha tudatában van a biztonság megsértésének vagy fiókja jogosulatlan használatának.

Szellemi tulajdon

A Szolgáltatás és annak eredeti tartalma, jellemzői és funkcionalitása a Sáska Gyuláné EV. és licencadói kizárólagos tulajdonát képezi.

Linkek más webhelyekre

Szolgáltatásaink tartalmazhatnak olyan linkeket harmadik fél webhelyeire vagy szolgáltatásaira, amelyek nem tartoznak a Sáska Gyuláné EV. tulajdonába vagy nem irányíthatók.

Sáska Gyuláné EV. semmilyen harmadik fél webhelye vagy szolgáltatása tartalmának, adatvédelmi irányelveinek vagy gyakorlatainak nem irányít és nem vállal felelősséget. Ön továbbá tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy a Sáska Gyuláné EV. nem vállal felelősséget vagy felelősséget sem közvetlenül, sem közvetve semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet az ilyen tartalmak, áruk vagy szolgáltatások igénybevétele vagy felhasználása okoz, vagy azzal összefüggésben áll. ilyen weboldalakon vagy szolgáltatásokon keresztül.

Javasoljuk, hogy olvassa el a meglátogatott harmadik fél weboldalainak vagy szolgáltatásainak feltételeit és adatvédelmi irányelveit.

Megszüntetés

Szolgáltatásunkat bármikor, előzetes értesítés vagy felelősség nélkül azonnal megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük, bármilyen korlátozás nélkül, beleértve a Felhasználási Feltételek megsértését is.

A Feltételek minden olyan rendelkezése, amely természetüknél fogva fennmaradhat a megszűnésről, fennmarad a megszűnésről, beleértve korlátozás nélkül a tulajdonjogi rendelkezéseket, a jótállási felelősség kizárását, a kártalanítást és a felelősség korlátozását.

Előzetes értesítés vagy felelősség nélkül azonnal felmondhatjuk vagy felfüggeszthetjük számláját, bármilyen korlátozás nélkül, ideértve a feltételek megszegését is.

A felmondáskor a Szolgáltatás használatának joga azonnal megszűnik. Ha megszünteti fiókját, egyszerűen leállíthatja a Szolgáltatás használatát.

A Feltételek minden olyan rendelkezése, amely természetüknél fogva fennmaradhat a megszűnésről, fennmarad a megszűnésről, beleértve korlátozás nélkül a tulajdonjogi rendelkezéseket, a jótállási felelősség kizárását, a kártalanítást és a felelősség korlátozását.

Kikötéses

A szolgáltatás igénybevétele egyedülálló. A Szolgáltatás “ÚGY AHOGY” és “AHOGY ELÉRHETŐ” alapon történik. A Szolgáltatás semmiféle jótállás nélkül, akár kifejezetten, akár közvetetten biztosított, beleértve, de nem kizárólagosan, az értékesíthetőségre, az adott célra való alkalmasságra, a jogsértésre vagy a teljesítésre vonatkozó feltételeket.

Reklamáció

Reklamáció a szállítással kapcsolatban a szállító cégnek általunk is továbbítható, postai levélben, vagy info@chiliwebshop.hu címen fogadjuk.

A weboldalon található termékek eltarhatósága, gyártása, közvetlenül a termelő, beszállító jogkörébe tartozó kérdések során a kistermelő felé továbbítjuk a kéréseket, kérdéseket, esetleges panaszokat.

Termékek származása

A termékek származási helye: Magyarország (közvetlen kistermelőtől).

Irányadó jog

Ezeket a Feltételeket Magyarország törvényeivel összhangban, a kollíziós rendelkezések figyelembevételével kell szabályozni és értelmezni.

A jelen Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének betartásának elmulasztása nem tekinthető e jogok lemondásának. Ha a jelen Feltételek bármely rendelkezése bíróság által érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak minősül, a jelen Feltételek fennmaradó rendelkezései érvényben maradnak. Ezek a Feltételek a Szolgáltatásunkkal kapcsolatos teljes megállapodást képezik, és helyettesítik és helyettesítik a Szolgáltatással kapcsolatos előzetes megállapodásainkat.

Változtatások

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsuk vagy cseréljük ki ezeket a Feltételeket. Ha a felülvizsgálat lényeges, megpróbálunk legalább 30 napos felmondást biztosítani az új feltételek hatálybalépése előtt. Az, hogy mi jelent lényeges változást, saját belátása szerint kerül meghatározásra.

Miután a javítások hatályba lépése után továbbra is elérjük vagy használjuk Szolgáltatásunkat, Ön elfogadja, hogy a módosított feltételek kötelezőek. Ha nem ért egyet az új feltételekkel, kérjük, hagyja abba a Szolgáltatás használatát.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a jelen Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@chiliwebshop.hu email címen.

Cég adatok

Cég neve: Sáska Gyuláné EV.

Székhely / cím: Hernád, Fő utca 171.

Telefon: +36 70 612 4208

E-mail: saska (kukac) saskafood.hu